14 de juliol del 2014

Crònica 53a Sessió (12-07-2014)

0 comentaris
 
Tornem una quinzena més amb una nova Sessió Amatent mantenint els mateixos nivells d'assistència dels habituals malgrat estar en plena època de vacances. Com a dada destacable comentar que aquest cop ha vingut més gent per la tarda que pel matí, fet que demostra que vinguis a l'hora que vinguis sempre trobaràs molt bon ambient a les sessions Amatents:



Al matí vam tenir una reunió post-CorreJocs on vam estar reflexionant una bona estona com ens havia anat en els diferents aspectes a destacar. Mentrestant, van venir moltíssimes famílies amb els seus nens a jugar als diferents jocs de la ludoteca:










La gran estrena la tenim amb una novetat de Devir molt bona: el joc ¡Rescate!, l'edició espanyola del famós FlashPoint. Un joc familiar cooperatiu on us heu de ficar a la pell d'uns bombers que han de salvar a unes persones atrapades en un incendi mentre intenten apagar-lo. El fet d'aparèixer focus de foc constantment que van trencant parets quan s'expandeixen li otorga un punt molt realista en quant a la tensió de la propagació dels incendis, tot acompanyat amb unes figuretes de bombers molt xules. Un joc senzill que agrada moltíssim i que hem tingut l'ocassió de provar:





I com no, es van fer vàries partides a un joc molt de moda per bona part dels Amatents (a més dels qui encara no l'havien jugat mai i tenien molta curiositat). Parlem del Gardens, un joc on has d'anar construint un jardí i mirar que els paterres dominants siguin del teu color. Vam jugar a la seva variant per equips, que li otorga un grau d'interacció entre jugadors més profunda (ja que segons com pots dedicar-te a deixar-li fàcil al company, a puntuar tu o a fastidiar als rivals):




Però no tot han de ser novetats i podem trobar jocs molt clàssics com Imperio Cobra que té una ambientació aventurera molt trepidant!




Per acabar us deixem amb un seguit d'imatges de jocs que es van jugar i que de ben segur que ja coneixereu d'altres Sessions. Ens veiem novament d'aquí a dues setmanes!










usuari/s connectats