25 de juny del 2014

3r CorreJocs (28 i 29 de juny 2014)

0 comentaris
 
El Club Amatent ja té a punt el 3r CorreJocs 2014 a Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat, Barcelona), i aquest cop s'ubicarà al Pavelló de Sant Josep al barri de Can Ros, un lloc més còmode i més ampli que ens permetrà desenvolupar tota una sèrie d'activitats que segur us fan passar un cap de setmana inoblidable. Teniu tota la informació, així com el programa i plànol per arribar-hi al web oficial creada pel esdeveniment:




La cita és de 10 del matí fins a les 22 de la nit, així que si sou jugons experimentats i voleu portar un joc d'aquells que necessiten hores no us en faltarà. Fins i tot podreu deixar una partida inacabada el dissabte a les 22 hores per continuar-la diumenge a les 10 del matí (el pavelló quedarà tancat i vigilat tota la nit).

Les activitats del CorreJocs són gratuïtes i estan pensades per a tots els públics: pels més petits, per les famílies, pels més grans, pels joves, i fins arribar als jugadors més experimentats que trabaran una ludoteca amb uns 200 jocs diferents (i també es poden portar de casa si voleu, cap problema); també hi ha uns quants tornejos organitzats amb premis per als guanyadors, així com tota una àrea habilitada per a què els creadors de jocs puguin ensenyar-vos els seus prototips, els quals molts d'ells acabaran publicats en breu. Els membres del Club Amatent estaran en tot moment a disposició dels visitants per ajudar-los a descobrir nous jocs, tant si ja en coneixen alguns com si són nouvinguts al món dels jocs de taula.

També hi haurà tallers i partides de rol (i un especialment pensat pels més petits de la casa), de softcombat, servei de barra, una gimcana amb premi, unes espectaculars maquetes de trens dioramitzades amb playmobils, el nostre divertit passaport per aconseguir premis el dissabte i el diumenge a les 19 h. que és quan farem el sorteig d'un munt de jocs i vals de descompte, podreu fer donació de sang el dissabte al matí i comprar a les botigues que hi haurà al mateix pavelló. I moltes coses més!

Així que ja ho sabeu, impossible passar-s'ho malament, d'activitats n'hi haurà per tots els gustos i colors. Us hi esperem!


usuari/s connectats