3 de març del 2014

Crònica 43a Sessió (22-02-2014)

0 comentaris
 
Passem a resumir una nova Sessió Amatent estrenant alguna novetat i repetint els jocs que més ens agrada. Una de les novetats més gratificants ha estat el joc d'importació Colosseum, un eurogame força àgil ambientat en l'època romana amb molts elements on decidir accions i uns components molt vistosos:





I, com no, no podia falta el nostre estimat Kromaster Arena el qual té força seguidors al Club i que tan popular és en el món lúdic. El seu aspecte tan elaborat és un dels factors que el fan ser un joc molt vistós i que donen ganes de jugar-hi, a més de la seva senzillesa en les mecàniques (encara que no tant en el combeig de cartes). A més, tenim la sort de comptar amb personatges promocionals gràcies a les ludoteques personals dels nostres integrants (en aquest cas de la mà d'en Freddy):







Un joc força interessant però que no destaca gaire en el món lúdic és el Gipsy King, un joc amb mecàniques abstractes de posicionament de l'espai i control de gestió molt determinant. Li agraïm a en Miquel per portar-nos al Club jocs que d'altra manera no tindriem coneixement d'ells i que paguen molt la pena:






I un joc molt boig però alhora divertit és el Dragon Dice, un joc de lluites amb la peculiaritat que la pròpia tropa són els daus. Es podria catal·logar de "tira-tira" però té un petit component tàctic que el fa atractiu. A més a més, els amants dels daus estan encantats amb un joc amb tants i tants daus. I per si això no fos prou, vam poder jugar a una edició especial del mateix:





I per acabar us deixem amb imatges de jocs que sempre surten a les sessions com és el cas del Seasons, el ¡Aventureros al Tren! i el Takenoko, a més a més de les partides de Warhammer de la tarda dirigides pel Ramon. Us esperem a la propera sessió, no falteu!












usuari/s connectats