3 de desembre del 2013

Crònica 38a Sessió (30-11-2013)

0 comentaris
 
Una quinzena més ens presentem en una nova Sessió Amatent carregada de jocs i d'assistents. Aquest cop hem trobat a faltar força integrants del grup que han estat preparant-se per a la Fira de Tona que era el diumenge de la mateixa setmana, que ja us explicarem com va anar. Només avançar-vos que va haver una afluència al·lucinant i que els Amatents ho vam estar donant tot, organitzant tallers de jocs, concursos, sortejos i coordinant diverses activitats desenvolupades per monitors especialitzats.


En quant a la Sessió va haver una disputadíssima partida a 2 jugadors de l'Stone Age, un joc ambientat en la prehistòria on cal anar enviant a uns troglodites a recollir recursos i realitzar accions per anar guanyant cartes que ens donaran punts de victòria a final de la partida i d'altres que les donen immediatament. Un joc senzill per a jugons amb un component important d'estratègia i amb el seu punt d'atzar semicontrolable.



També va veure taula el divertit The Island. Un joc ple de caos on uns supervivents han de sortir d'una illa que s'enfonsa per moments i que és plena de criatures que faran perillar la vida dels nostres supervivents! Recordar quins meeples tenen més valor (i, per tant, cal prioritzar salvar), establir certes aliances en els vaixells que comparteixes i putejar als rivals són els factors més a tenir en compte en aquest boig joc per la supervivència.



Un altre grandíssim joc que vam jugar és el Keyflower. Un eurogame on pots realitzar moltíssimes accions diferents, on reculls recursos, fas crèixer el teu poblat per mitjà d'una subhasta que es resol a final de la ronda i on hi ha una interacció vital entre els diferents poblats dels jugadors. Un joc amb una estètica dolça que té moltíssimes possibilitats d'actuacions. No és el primer cop que el gaudim a l'Amatent, i no es casual que l'anem jugant sovint!




També es va jugar al King of Tokyo, un joc de daus on tens unes cartes que atorguen accions especials molt determinants. Està ambientat en pel·lícules de l'estil Godzila on uns monstres gegants destrueixen la ciutat. Però qui serà el més fort de tots ells? Això només es pot decidir jugant!




Tampoc podien faltar els jocs que té grups d'autèntics fans dins el club. Parlem, primerament, de Carcassonne, l'exitòs joc de Devir que compta amb un gran nombre de seguidors que intenten no perdres cap torneig ni cap novetat, i que agrada tant pel seu punt de senzillesa com per la seva estratègia. I també tenim el Summoner Wars, on fins i tot apunten les victòries de cada exèrcit per fer promig sobre qui otorga més victòries i quines menys!





I per acabar us mostrem altres jocs que es van jugar a la sessió com: Thebes, ¡Se Vende!, San Juan, Caravelas, etc...





I fins aquí la 38a Sessió Amatent!! Ara ens veiem el 21 de desembre. No falteu!!!

usuari/s connectats