15 d’octubre del 2013

Crònica 34a Sessió (05-10-2013)

0 comentaris
 
En aquesta ocasió la sessió va estar enmarcada pel matí amb una reunió Post-CorreJocs on vam ficar en comú els punts forts i febles de l'event. No obstant, encara que en menors dosis de l'habitual, també vam gaudir de molts jocs, com ve sent habitual.



Una de les novetats més importants (tot i que no el vam arribar a jugar però sí muntar) és el Krosmaster Arena. Un joc que només per l'estètica ha enamorat a tots els Amatents. Amb un acabat perfecte i un detall en les figures molt envejable, aquest joc tàctic simula una mena de batalla campal. Durant la pròxima Sessió el jugarem i us en podrem donar més detalls:




També vam jugar a la novetat de Devir San Juan, un clàssic que fa poc que ha estat reeditat. El joc pren la temàtica colonialista de l'exitòs Puerto Rico i construeix una mecànica completament diferent, tot i mantenir els rols però utilitzant cartes. Un joc molt recomanable:


 


Un altre joc que fa temps que no sortia i que va veure taula per partida doble va a ser el mític Samurai de Knizia, un joc abstracte de majories on hi ha una original manera d'obtenir la victòria, sense haver punts de victòria de pel mig.


 

 


També vam jugar a un dels jocs estrella d'enguany a Can Amatent: el Summoner Wars, un joc que té com a objectiu matar al líder de l'equip rival (com en els escacs) i vas movent els teus soldats per un taulell. La diferència amb els escacs és que els soldats els vas creant durant tota la partida per mitjà de l´ús de cartes (els soldats més febles costen menys cartes i podràs tenir-ne més, i els soldats més potents costen més quantitat de cartes). Després hi ha l'ús del dau per decidir com d'exitòs ha estat l'atac i quants punts de vida li treu al soldat. La gràcia és que hi ha molts exercits i cadascun té les seves peculiaritats. S'està pensant fer una lliga o un torneig sobre aquest joc entre els Amatents.



Un joc que va ser un éxit al CorreJocs i que, degut a això, vam voler tastar és l'Animal sobre Animal, un joc familiar on comences amb uns animals de diferents formes i posicions i els has d'anar amuntegant un sobre l'altre, seguint unes normes senzilles. Segons el resultat del dau hauràs de col·locar més o menys animals. Cal dir que si al situar-los tires la resta tens una penalització. Un joc per riure molt i no apte per a persones amb el pols nerviós. Vam gaudir com a nens!


 


Després de força temps sense jugar-lo vam gaudir també del Patrician, un joc de majories força curiós on vas jugant unes cartes que indiquen a quina ciutat col·loques el peó i on vas acumulant sets de cares i d'altres accions especials que donen punts de victòria al final de la partida. Un joc que si no fos per l'entretorn seria molt interessant. No obstant, és molt divertit per passar l'estona.

 



Per la part de Devir vam jugar a diferents jocs com El Laberinto Mágico, La Polilla Tramposa i Catan; per la part de Morapiaf vam jugar a Dixit 3 i Okiya; per la part d'Asmodee, un TimeLine: Inventos;  i per la part de Edge, ¡Aventureros al Tren! i Zombicide. Cal a dir que d'aquest últim ens va comunicar l'Albert Abril que ja ha rebut el Kickstarter amb les diferents expansions, per lo qual li estem demanant com a bogos que el porti per a la pròxima Sessió Amatent. Estarà a temps de llegir-se el reglament per a poder jugar-lo?



 


 

 

 

 

 


I fins aquí la crònica de la 34a Sessió Amatent. Ens veïem aquesta setmana a l'Amatent de nou!

usuari/s connectats