10 d’octubre del 2013

2n CorreJocs 2013 (Playmobils)

0 comentaris
 
Sí, sí, sí... sabem que anem amb molt de retard però encara estem rebent i classificant fotografies. Hem estat mirant com ho podíem fer per a què tot quedés una mica endreçat i no hi hagués un poti-poti de tot barrejat. El que farem és anar penjant "petites" dosis del que va ser el 2n CorreJocs (es que van passar un munt de coses!). Començarem amb els diorames de Playmobil que ja vau poder veure i disfrutar els que vau venir al CorreJocs. Recordeu que entre ells havia de trobar-se un infiltrat? Doncs us el desvetllem ara, era el meeple daurat de la torre d'assetjament del castell!


Aquí teníeu al infiltrat del CorreJocs

Abans de res, dir-vos que l'experiència d'aquest 2n CorreJocs (el primer en quant a aquesta grandària) ha estat brutal, la resposta magnífica i l'afluència de gent increïble! Gràcies per venir i esperem fer un 3r CorreJocs encara més divertit i amb més coses que us sorprendran segur. Hem apuntat tot allò que no va acabar de sortir del tot bé, el que va sortir malament directament i intentarem millorar-ho de cara a l'any que ve, per esforç i ganes de la nostra part no en faltarà (a més, segur que l'any que ve encara serem més Amatents, a la Sessió d'aquest passat dissabte ja vam tenir gent nova que segur es quedaran amb nosaltres i ens faran créixer encara més).

Bé, us deixem ara primer amb els diorames que ens van muntar la gent de SomosClicks juntament amb el nostre Dani del Club Amatent (campió estatal de Carcassonne 2013) el qual sabem té el cor dividit entre els jocs de taula i els Playmobils. Esperem us agradin:



 







Per la seva banda, el Pepe (amb ajuda, tot s'ha de dir...) just al costat dels diorames, va estar tot el cap de setmana amb la seva paradeta de col·leccionisme d'Andròmits i muntant tot un desplegament medieval de Playmobils per a què tots els visitants al 2n CorreJocs poguessin veure in situ com es crea un diorama d'aquestes característiques. Se'ns dubte, tot plegat espectacular!

Aquí teniu la paradeta d'Andròmits





















Doncs fins aquí el món dels Playmobils que es va poder veure al 2n CorreJocs (i encara ens falten fotografies per arribar que anirem incorporant al nostre Facebook i al nostre web més endavant per a què les pugueu veure totes). 

La següent secció? No sabem, veure'm...

usuari/s connectats