28 de juliol del 2013

Crònica 30a Sessió (13-07-2013)

0 comentaris
 
Amb una mica de retard però aquí teniu la crònica del que succeí a la 30a Sessió del Club Amatent, ara farà uns 15 dies aproximadament. Més de 30 persones es van tornar a reunir al que va ser un gran dia de jocs de taula (matí i tarda).



Aquesta Sessió va destacar sobre tot per dues coses: per l'aparició per primer cop (i de quina manera) del PitchCar i per la presentació del joc de cartes Guerra de Mitos pels seus autors, els quals van acostar-se molt amablement fins al nostre local per explicar-nos-el amb molta paciència (a més, ens van deixar una còpia per la nostra Ludoteca la qual pensem donar-li molta taula ja que és un joc que va agradar molt als qui el van provar):



Presentació del Guerra de Mitos






La bogeria del PitchCar

I com que en Nemesis s'havia portant tant bé al portar-nos aquest últim joc, doncs li vam donar un regal que encara li devíem des del seu aniversari, tot i haver-lo trolejat durant uns quants dies. Sorry però no va ser culpa nostra, de debó...




I ja que estàvem de celebracions, també vam aprofitar la visita dels dos "Papi-Amatents" per donar-los un detall de part de tot el Club Amatent: les dues primeres samarretes mini-amatents (el hem de fer la pilota ja des de ben petits ja que sense ells no hi ha futur al Club Amatent):





Va, i tornem als jocs... pel matí es van poder veure a les taules jocs com el It Happens... (un curiós joc de col·locació de daus per aconseguir combinacions i punts finals de victòria), els ja clàssics Stone Age de temàtica prehistòrica, l'Ubongo de col·locació de peces tipus Tetris (i un dels més jugats al Club Amatent) i el Bang! de l'oeste; fins i tot un Ritmo y Bola i un Fettnapf (joc de memòria) amb els més petits de la Sessió: 




It Happens...


Stone Age

Ubongo

Bang!

Ritmo y Bola

El Fettnapf

Com a novetats vam poder provar el joc Vikings (al qual hi havia un Amatent que li anava força temps darrera per provar-lo i que sembla li va agradar per que ja n'està buscant un per comprar-se'l), també vam poder provar el nou joc de Devir anomenat El Desert Prohibit (el germà gran diuen de l'Illa Prohibida de la qual ja n'hem parlat algun cop per aquí) al qual, tot i no poder escapar del desert i morir tots en l'intent, va agradar força als qui el van jugar i, finalment, un procedent d'un "crowfunding" de les amèriques, també anomenat micromecenatge, el Zogar's Gaze, amb un disseny vintage dels de tota la vida:




Vikings


El Desert Prohibit



Zogar's Gaze

També van tornar a taula jocs que feia molt de temps que no vèiem però que ja en el seu dia ens van agradar molt, tot i que la gran quantitat de jocs disponibles fa difícil que els anem repetint en sessions seguides; així vam poder tornar a veure el Peloponnes (ambientat en l'antiga Grècia), el Escape: The Curse of the Temple (una altra bogeria de joc que et fa riure molt) i el joc de majories Patrician:

Peloponnes



Escape: The Curse of the Temple


Patrician


Ja per la tarda, entre d'altres partides i amb la cosa més calmada, dues partides a dos grans jocs que requereixen de tota la concentració possible: el Brass (basat en la Revolució Industrial anglesa del carbó i meravellosament explicat per l'Enhac, com sempre)  i el Carson City (de temàtica western i explicat en aquest cas pel Jansy).



Brass


Carson City

I fins aquí tot el que va donar de sí la 30a Sessió Amatent, que no és poc. Us esperem a les properes i atents a les grans novetats que aniran sortint d'aquí a finals d'estiu amb el 2n CorreJocs del Club Amatent a Sant Vicenç dels Horts ja que enguany la liarem ben grossa...

usuari/s connectats