15 de maig del 2013

Fira de Granollers (1 de 3) - Divendres

1 comentaris
 
Doncs tornem a anar en representació del Club Amatent a la Fira de Granollers aquest 2013 (teniu el revival de l'any passat si cliqueu aquí) i aquest any amb les samarretes que tant ens fan veure allà per on anem... El divendres molta gent encara treballa i d'altres, malauradament, tenim temps per apropar-nos a la Fira JugarXJugar, tot un consol ja que és potser el dia més tranquil per provar i trobar a gent coneguda...





Quan arribem està ben ennuvolat i tot sembla indicar que acabarà plovent, encara que finalment va aguantar tot el cap de setmana i, fins i tot, a estones va sortir el sol. Allà ens vam trobar el Miquel Jornet, el Freddy i jo mateix per provar què hi havia de nou aquest any... i vam començar per la part dels jocs més abstractes i que va muntar l'editor Steffen Mühlhäuser, una paradeta realment espectacular. Allà vam poder provar el Six, el Linja, el Soluna i el Kulami








Després de trencar-nos el cap amb aquest jocs vam retrobar-nos amb els Piu Con Jocs, els quals ens van explicar un parell de les seves creacions, el Crazy Lab i el Bauhaus, aquest últim editat per Edge i que es presentava com a gran novetat a la mateixa Fira:

 





I la carpa s'anava emplenant a poc a poc i nosaltres anàvem desconectant de tant en quan fent una fugaç visita la gran col·lecció que hi havia a la carpa del costat de jocs gegants de fusta:









I tot això per què? Doncs per agafar forces i entrar a fer una gran partida al Goa que tantes bones sensacions va deixar aquest cap de setmana als qui el vam provar per primer cop:




Ja per la tarda vam dedicar-nos a descobrir més novetats, primer vam donar un tomb per les "paradetes" que hi havia a la Fira per analitzar-les més detingudament:









Vam tancar el dia jugant a dos novetats: al Petit Príncep i al River Dragons, el primer de col·locació de llosetes tenint en compte com transformen el planeta els teus rivals i els segon el típic joc familiar de riure i més riure amb xinesos caient dels ponts cap a l'aigua... un tots contra tots esbojarrat i molt divertit!



 


One Response so far.

  1. Unknown says:

    Quina envejaaaa.... Sana.... Enveja sana!

    Ja tinc ganes de veure el River Dragons exposat a la botiga :)

    Salut amatents!!

usuari/s connectats