4 d’abril del 2013

Crònica 22a Sessió (23-03-2013)

0 comentaris
 
Continuem la 22a Sessió del Club Amatent amb un nombre d'assistents semblant al de les últimes sessions. Una trententa de persones es van apropar a la Sala d'Actes de la Biblioteca Les Voltes per passar-s'ho d'alló més bé amb els jocs de taula habituals. I de jocs disponibles, en teníem tants que fins i tot podíem haver muntat un nou CorreJocs:

Els jocs disponibles...

Els Amatents disposats...

El Samurai va entrar a taula diversos cops aquesta sessió (així com a les següents) degut al mini torneig que han organitzat alguns dels membres del Club amb un èxit aclaparador entre els participants. El torneig es fa per eliminatòries i almenys tots els participants podran disputar dues partides per aconseguir classificar-se per als quarts de final:






Un altre joc que segur causarà sensació entre els Amatents conforme el vagin descobrint és el 51st State, un joc de cartes post-apocalíptic on quatre faccions supervivents hauran d'aconseguir l'hegemonia d'aquest nou món. Un joc on els "combos" tan sols els pots utilitzar un màxim de tres cops i on apareixen líders, recursos, edificis i un munt de coses més...






Van sortir a taula clàssics com Los Pilares de la Tierra i el Tikal, jocs molt complets on s'ha d'anar construint la catedral gestionant recursos en el primer i expandir-te per la selva amazònica per anar trobant ziggurats indígenes en el segon. Dos jocs recomanadíssims:



Afegeix la llegenda

La catedral està construida... s'acosta el final!






Altres jocs que es van jugar foren el Ubongo Mini, una versió reduïda del conegut Ubongo, el ja clàssic a les nostres Sessions King of Tokyo i el també famós i histèric Fantasma Blitz, així com el ¡Pingüinos! ja molt comentats en les nostres anteriors cròniques:

Ubongo Mini



Fantasma Blitz

King of Tokyo

¡Pingüinos!

Al voltants d'una altra taula, en Némesis anava fent de les seves amb el Race for the Galaxy, un joc de cartes de construcció futurística no gaire senzill però que qui l'arriba a dominar en queda encantat, a l'estil del 51st State el qual hem comentat anteriorment:





Un altre joc que ens va ocupar gairebé tot el matí fou el Glen More, un joc de col·locació de llosetes i meeples per gestionar els teus recursos de la millor manera que els teus adversaris. En aquest cas tots els jugadors eren nous excepte l'Òscar i, per tant, des del primer moment vam estar lluitant per aconseguir el segon lloc, tal i com es va comprovar més tard:






I finalment vam acabar amb un quants joc per omplir una mica el temps que ens quedava: el concorregut Noah, un Pandemic on hem de salvar el món d'una plaga de virus i unes proves amb unes de les últimes donacions, el Tantrix, el A la Chita Callando i a La Tarta de los Monstruos, aquests dos darrers molt divertits per als Amatents més joves:


Jugant al Noah...

...i al Pandemic.

El Tantrix

A la Chita Callando.

Us us deixem per acabar amb un vídeo molt divertit sobre com transcorre una partida al mencionat La Tarta de los Monstruos, un joc per a nens que no han de copiar el mal exemple que donem aquí els més grans afegint colzes i empenyent als rivals per aconseguir agafar la boleta o boletes corresponents de l'olla:



I fins aquí tot el que va donar de sí la 22a Sessió de l'altre dissabte. Ens veiem aquest dissabte a la Biblioteca Les Voltes a la 23a Sessió Amatent.

usuari/s connectats