18 de desembre del 2012

Crònica 16a Sessió (15-12-2012)

0 comentaris
 
Una vintena de persones es van citar aquest dissabte a la Biblioteca Les Voltes de Sant Vicenç dels Horts. Dins un final d'any extremadament lúdic amb multitud d'actes, jornades i fires, s'ha enquadrat aquesta 16a Sessió i última pel que fa l'any 2012.

Al assistir-hi no tanta gent com de costum vam aprofitar per treure a taula grans jocs d'aquells amb els quals t'hi has d'esforçar molt per poder guanyar. Així, en primer lloc, parlarem d'un dels jocs sensació a la última Fira d'Essen 2012: el Tzolk'in: The Mayan Calendar, amb un taulell espectacular amb sistema de rodes incorporat per on es van desplaçant els recursos disponibles per als jugadors.






Un altre que ens va ocupar tot el matí fou el Troyes, potser el joc que millor integra una mecànica de daus dins una estratègia guanyadora, i ho fa a través de l'activació de diferents treballadors repartits per diferents llocs del joc: cartes, invasions, catedrals, influències, etc.





A les taules del costat també es va començar a jugar al Flash Point: Fire Rescue, un joc col·laboratiu on ens fiquem a la pell d'una sèrie de bombers i on hi ha un edifici al qual s'hi va propagant el foc (mitjançant obertura de portes, explosions, salts de foc entre habitacions, etc.) i nosaltres l'hem d'intentar salvar de les flames (el podeu veure a la primera fotografia). I a una altra taula (i a partir de la segona fotografia) s'executà el magnífic joc de cartes Thunderstone Advanced del qual no en podem dir gaire cosa al no haver-hi jugat però en el qual els seus participants ens en varen parlar meravelles:





Finalment, conforme s'anaven tancant les partides, i per emplenar temps fins l'hora de marxar, es ficaren a taula dos jocs més: el primer l'histriònic Escape: The Curse of the Temple que s'ha de resoldre en 10 minuts exactes entrant a un temple, aconseguint un tresor i sortint d'ell abans s'ensorri... i el Ghost Stories, ambientat sota la ideologia oriental amb les seves respectives figuretes de ninja i budes repartides pel taulell:










I fins aquí tot el que va donar aquesta 16 Sessió del Club Amatent, la última de l'any natural 2012. Ens veiem a la propera la qual serà ja l'any que ve (això si divendres no s'acaba el món), i molt probablement el dia 12 de gener. Com sempre ja publicarem al fòrum i a les xarxes socials la convocatòria pertinent. Ens juguem, Bon Nadal i Feliç Any Nou a tothom.

usuari/s connectats