14 de desembre del 2012

1r Festival de Jocs de Taula DAU

0 comentaris
 
El joc és cultura, és el gran camp d'experimentació que hem inventat els humans per divertir-nos mentre aprenem a encaixar una derrota o una victòria. Ens ensenya a gestionar recursos i a triar opcions, a afrontar riscos i a explotar l'èxit. Jugant explorem la seducció, l'engany, la negociació o la magnanimitat. El joc, no és per tant cosa de criatures. Bé, no només de criatures.

La indústria dels jocs, conjuntament amb l'audiovisual, la del videojoc, la del còmic o la de la literatura de gènere són les que conformen, en un món globalitzat, els models de comportament, els valors transversals, els herois i els dolents, que entenen i interpreten igual un japonès i un americà, un danès i un xipriota, un mexicà i un català.

En aquest context l'Ajuntament de Barcelona realitza una aposta molt important aquest cap de setmana (14 i 15 de desembre): reunir a l'espai cultural de Fabra i Coats als editors de jocs a fi i efecte que ensenyin a jugar als seus jocs. D'aquesta manera podrem decidir quins jocs preferim per Nadal i descobrirem com ens agrada jugar, caram! I que no és només per a criatures, que també! Que jugar és sinònim de temps de qualitat en família o amb els amics! I que compartir diversió i jugar, quan ho fas amb la gent que t'estimes, esdevé una experiència inoblidable!

Així doncs, després de la nostra 16a Sessió Amatent, ens en anirem a les DAU de Barcelona i continuarem amb la diversió tot el cap de setmana. Us esperem...

www.totsobredaubarcelona.info

usuari/s connectats