24 de novembre del 2012

Noves Incorporacions (Ludoteca)

0 comentaris
 
Doncs augmentem la Ludoteca Amatent amb uns quants jocs nous. En primer lloc un que ens fa molta il·lusió ja que ens ve dedicat pel mateix autor: en Marc Figueras i que ens ha fet arribar el ja Amatent Miquel Jornet en nom seu: és el Patim Patam Patum el qual recrea en un taulell la festa, Patrimoni de la Humanitat, de la Patum de Berga:



Un segon ens ve cortesia de la botiga on-line de La PCra, la qual també ha volgut col·laborar amb la nostra causa. Es tracta del joc familiar de Pegasus Spiele, Adiós Amigos:



També incorporem l'ampliació del Gloria a Roma, el Gloria a Roma - La República, cortesia d'una altra botiga ben coneguda en aquest món lúdic: Planeton Games:



I finalment, dues incorporacions més, però ara d'origen més personal: d'una banda en Pepus ens ha cedit per la ludoteca un Bang! i de l'altra un amic alemany d'en Freddy que també ha volgut col·laborar en fer créixer la nostra col·lecció de jocs. En aquest cas es tracta d'un joc ben desconegut per nosaltres però que ja ficarem a prova durant les següents Sessions Amatents per poder-lo avaluar: s'anomena Die Erbtante.




usuari/s connectats