27 de novembre del 2012

Crònica 15a Sessió (24-11-2012)

2 comentaris
 
Un altre cop se'ns desborden les previsions d'assistència i tornem a batre un nou rècord: fins a 37 persones van acostar-se a la 15a Sessió del Club Amatent aquest dissabte, 11 d'elles nens. A més, ens vam haver de dividir en dues sales, ja que la Sala d'Actes de la Biblioteca Les Voltes s'havia de deixar abans d'hora per poder desplegar les urnes electorals que serien utilitzades el dia següent:



Vam començar desplegant ni més ni menys que la ja 2a edició del clàssic Descent: Viaje a las Tinieblas, un joc de masmorres que va portar en primícia en Freddy i del qual se'n va encarregar ell mateix de fer l'explicació, a més de ficar-se en el paper de dolent (el qual, per cert, va ésser derrotat pels herois):





A l'acabar l'aventura van ficar-se amb l'Innovation, un joc de cartes que ens va recordar una mica la mecànica del Gloria a Roma, ja jugat a les nostres Sessions. En aquest cas és un joc molt interactiu entre els jugadors on apareixen grans combinacions de cartes que les fan ballar d'una banda a una altra de la taula.



Just al costat, tant en Danny com en Pepus (pares responsables tots dos) van encarregar-se dels més vailets desplegant primer un Risk (amb el qual els nens s'inicien en regles més complexes) i a continuació un Ritmo & Bola que va causar un gran rebombori, per acabar amb un Catan Junior de la ludoteca del Club Amatent (la qual, per cert, ja ha crescut fins als 39 jocs i que possiblement s'incrementarà un altre cop el cap de setmana que ve):





Pel Marc i l'Anna aquesta va ser una sessió aprofitada per provar jocs nous per a dues persones, una mancança que es pot trobar la gent a les sessions degut a la gran dificultat de jugar tan sols dues persones; d'una banda els podem veure jugant a l'Exploradores de Devir, un joc de cartes on s'ha de crear una escala de colors i nombres tenint em compte uns multiplicadors:



També van ficar-se per primer cop a un joc ben curiós que ens va portar l'Aleix que es diu Polarity on es tracta d'esquivar amb habilitat les forces magnètiques de les fitxes del taulell el qual, aquest cop, és de roba:




Més tard es van afegir amb el Miquel i l'Eneida per fer un The Boss a quatre persones i que malauradament no van poder acabar per falta de temps. Deixem la continuació de la partida per a una propera Sessió Amatent. Tal i com el seu nom indica és un joc de cartes de temàtica gànster, el qual últimament és molt seguit per uns quants Amatents:




Al pis de sota, és a dir, a la Sala d'Actes, vam escollir jocs que ens permetessin acabar a l'hora pactada per deixar l'habitació lliure i vam començar amb un Catan: los Colonos de Europa, un Catan vitaminatitzat que sabíem duraria uns 90 minuts més o menys:





A l'altra taula l'Aleix tornava a ensenyar per segon cop el seu Samurai, un joc ja de l'any 1998 però molt interessant amb una puntuació final una mica "complicadeta" però que està causant molt bones sensacions als membres del Club:







A l'acabar aquesta partida, una altra novetat al Club, el recentment estrenat Kalua de la casa Homoludicus, vingut directament d'un sorteig guanyat a les 24 Hores de Sabadell de la setmana anterior. En aquest joc som déus en cerca de seguidors. Per aconseguir-los ens els disputem amb les altres religions mitjançant cartes i punts d'oració. Un joc ben peculiar però interessant per jugar-hi de tant en quan:






I l'Òscar, mentrestant anava fent de les seves, és a dir, explicant els seus jocs de llosetes com el Glen More, un joc del qual no us en puc dir gaire cosa ja que encara no l'he jugat (això d'anar pujant i baixant de planta és molt esgotador i et perds molts comentaris espontanis sobre els jocs nous). Tot i així, escoltant el que deia la gent que ja l'ha provat inspira bastanta confiança: a tothom li agrada, per tant, deixarem la descripció del joc per una Sessió posterior (a veure si alguns dels participants de la partida ens deixa algun comentari a l'entrada de la crònica i ens en dóna quatre apunts). De moment us deixem amb unes fotografies del mateix:






El mateix Òscar va continuar la seva sessió pedagògica ensenyant a jugar al Noah, un altre dels últims jocs incorporats a la seva ja interessant ludoteca:



I per acabar, unes quantes fotografies més de la resta de partides que es van acabar ficant a les taules, però aquest cop no us en diré el nom i us deixaré participar a vosaltres. A veure qui identifica els jocs de les següents fotografies (la primera és molt fàcil però les altres potser us costarà una mica més):






Gràcies a tots, ens veiem a la 16a Sessió Amatent tant els que vàreu venir com els que no, i els que tinguin vergonya doncs ells s'ho perden! Ja sabeu que trobareu informació actualitzada tant a través del nostre fòrum com del nostre Facebook.

2 Responses so far.

  1. Anònim says:

    L'últim un Battleline a 3, el de la segona i tercera no el conec però com es pot llegir la caixa diria que un "toma 5", no?

  2. Exacte! Amb un nom impronunciable en alemany.

    :-)

usuari/s connectats