30 d’octubre del 2012

Crònica 13a Sessió (27-10-2012)

2 comentaris
 
Poques partides en aquesta 13a Sessió però sí molt potents i de llarga durada. En quan a participació ni la gran competència de les Juguem 2012 de Vilafranca del Penedès no va aconseguir que la Sessió reunís a menys de 20 persones (al final, fins a 21 jugadors es van trobar a la Biblioteca Les Voltes aquest dissabte):



A destacar les dues partides que van durar tot el matí i dos jocs clàssics que entraven a una sessió Amatent per primer cop: el Caylus i el discutit Munchkin.

En quan al Caylus, què dir d'ell que no s'hagi dit ja? Un joc que funciona a la perfecció de 2 a 5 jugadors, encara que el seu nombre ideal és amb 3 participants. Tot i així, la partida d'aquest dissabte amb 5 persones que competien per aconseguir el màxim nombre de punts de prestigi fou prou ràpida per poder-se acabar just a temps. Aquest joc amb 5 contrincants fa que els participants pateixin molt en un inici a l'hora d'aconseguir els recursos necessaris i, a més a més, les tàctiques utilitzades acceleraren molt la partida conforme va avançant, almenys així fou en aquesta partida. Al final, victòria aclaparadora del Javier amb 61 punts que el llença fins a la 3a posició de la Lliga Amatent 2012-2013:






En una altra taula s'anava desenvolupant un Munchkin que també va arribar a les 3 hores de durada, molt i molt disputat. Qui es va alçar amb la victòria final fou el Danny amb els 10 punts necessaris, molt seguit de la Sílvia, el Miguel Ángel i l'Helena amb 9 punts i després que en Víctor i l'Hèctor desistissin de la partida uns torns abans:







També va ser aquesta sessió la que va estrenar el nou joc de Devir: Las Leyendas de Andor, un col·laboratiu ambientat a l'Edat Mitjana i en el qual vam poder veure debutar a dos nous Amatents: el Sergio i l'Ariadkas. Com sempre, el joc va ser magistralment explicat pel Freddy. Malauradament, els nostres herois van fracassar estrepitosament:




Altres partides que es van poder veure per la sala foren el Schrimp (també conegut com el joc de les paelles i les gambes), el De Mudanzas i el King of Tokyo (tots un clàssics ja entre els Amatents més peques):






I a l'acabar la 13a Sessió, molts dels Amatents vam anar de visita a Vilafranca del Penedès per continuar jugant i per saludar als membres d'altres associacions i club els quals tan ens agrada veure. Prometem una posterior entrada d'aquestes jornades.

Ens veiem a la 14a Sessió Amatent!

2 Responses so far.

  1. Axos says:

    Felicitats per la sessió i la crónica! Aquesta estavem a les Juguem, al campionat de Carcassonne defensant al Club!!!

    A la propera ens hi veiem segur =)

  2. Ens veiem!!! Ara a veure quan ens prepares una batalla galáctica d'Star Wars...

    Per cert, això segur que t'interessa: http://www.labsk.net/index.php?topic=94541.0

    Llegeix totes les entrades i no te'n penediràs ;-)

usuari/s connectats