3 d’agost del 2012

Crònica del 1r CorreJocs 2012

0 comentaris
 


Poques coses explicarem en aquesta crònica degut a la sorpresa de l'èxit aconseguit en aquest 1r CorreJocs 2012 a Sant Vicenç dels Horts (és millor que ensenyem les imatges directament). Tots sabem que quan s'organitza una activitat d'aquestes per primer cop no saps ben bé com reaccionarà la gent i més si el que organitzes ho coneix molt poca gent. Però tot va anar rodat i vam aconseguir el nostre objectiu amb escreix: sorprendre a la gent que va venir. Tal i com esperàvem (o volíem esperar...) van venir moltes famílies a veure què era allò tan estrany que s'organitzava per la festa major. Pares, mares, avis i àvies, amb els seus fills/nets corresponents, van apropar-se a fer una ullada i ja s'hi van quedar tot el cap de setmana (amb molts pares més enganxats que els propis fills).

Lògicament, el dissabte vam començar amb més poca gent pel que ja hem comentat (excepte a les hores punta del migdia i a mitja tarda on estaven totes les taules plenes) però el diumenge va ser una bogeria degut a que els que van venir dissabte ho van comentar als seus coneguts i van tornar diumenge acompanyats per més i més gent. A més, el fet d'organitzar el Torneig classificatori pel Campionat de Catalunya de Catan va fer venir a més gent de fora de la població.

Us deixem primer unes fotografies del dissabte per a què veieu l'ambient que es va anar creant al 1r CorreJocs 2012 i després us continuem explicant unes quantes coses més:









Tans sols ens agradaria donar-vos unes petites dades que resumeixen més o menys el global d'aquest 1r CorreJocs 2012: es va jugar a uns 45 jocs diferents repartits en unes 180 partides i amb la participació d'unes 500 persones. Els jocs que més van triomfar van ser el Carrera de Tortugas, el Fantasma Blitz i el ¡Pingüinos!; aquests juntament amb els de la sèrie de la casa Haba que va portar la botiga JugarXJugar de Barcelona i sense els quals no s'hagués pogut fer front a l'allau de gent que va venir. Us deixem ara amb algunes fotografies més però ara ja del diumenge:












I per acabar les jornades res millor que organitzar el campionat classificatori de Els Colons de Catan de Devir per aconseguir les dues places que donaven accés al Campionat de Catalunya que es desenvoluparà l'11 d'agost a Barcelona. Es van fer quatre semifinals amb 12 participants els quals es van disputar les 4 places de la final. Finalment, els dos classificats del campionat els quals aniran en representació de Sant Vicenç dels Horts van ser en primer lloc en Javi Alegre i en segon en Danny García, quedant en tercer i quart lloc (i, per tant, en reserva) l'Helena i l'Anna:







Aquí teniu unes quantes fotografies dels finalistes i l'entrega de premis (cortesia de Devir) per als dos guanyadors:








Doncs tan sols ens queda fer unes quantes reflexions sobre com ha anat aquest 1r CorreJocs per poder-lo millorar al 2013.

En primer lloc l'agradable sorpresa per la quantitat de gent que va venir (sobretot el diumenge) i dels seus comentaris i apreciacions sobre nosaltres; la gent en demanava més i això vol dir que es va quedar amb ganes de continuar, per tant, l'any que ve necessitarem més taules, més cadires i més espai (creiem sincerament que si el diumenge arriba a haver el doble de taules també s'haurien plenat, però qui s'ho havia d'imaginar...).

En segon lloc haurem d'aplicar-nos més per complementar aquesta festa lúdica amb més actes paral·lels i aconseguir més participació de la gent gran (evidentment, sense deixar de banda als "nostres" peques). Un dels nostres objectius és fer veure d'una vegada per totes que els jocs de taula no són tan sols per a nens; els majors d'edat que van venir ja se'n van adonar. Hi ha jocs per a totes les edats i jugar també és de grans!!!

Finalment, agraïr la presència de tota la gent que ha vingut a passar-s'ho bé amb nosaltres, al Jordi i l'Alfred de JugarXJugar per la seva ajuda (ells han cobert a la perfecció les nostres mancances), a l'editorial Devir per la cessió del material per poder fer el Campionat classificatori de Catan, a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i a la seva Regidoria de Cultura per donar-nos totes les facilitats del món i sobretot, sobretot, sobretot, a la qualitat humana dels AMATENTS que sense ells res d'això hagués estat possible. 

Ens veiem al 2on CorreJocs 2013!!!

La nostra guardiana del tresor.

Podeu veure tot el reportatge gràfic a la nostra pàgina de Facebook: cliqueu aquí.

usuari/s connectats