27 de juliol del 2012

Ludoteca pel 1r CorreJocs 2012

0 comentaris
 
Bé, tot preparat i organitzat per tenir un gran cap de setmana lúdic a Sant Vicenç dels Horts. Ensenyarem (i sorprendrem) a tots els vicentins i a tots aquells dels pobles veïns que ens vinguin a visitar. Ens agradaria donar les gràcies a la botiga JugarXJugar que des del primer dia s'han implicat en el projecte i ens seran de gran ajuda; a més aportaran una petita parada amb els productes per a què la gent que vulgui els pugui comprar i emportar-se'ls a casa per continuar disfrutant-los durant la resta de l'any i sorprendre als seus amics.

També ens agradarïa donar les gràcies a l'editorial Devir per la seva col·laboració i per haver-nos cedit material per organitzar el Campionat de Catan classificatori que teniu redactat en una entrada anterior.

Tan sols per ensenyar-vos una petita mostra del que disposarem demà per fer disfrutar a la gent, aquí us deixem uns quants dels jocs que hi haurà disponibles per a tothom (i que els Amatents us explicaran molt amatentment): Bang!, Carcassone, Ciudadelas, Dominion, Exploradores, Felix el Gato Encerrado, Jinx, Jungle Speed, De Mudanzas, Saboteur, The Island, Toma 6, Battle Line, Los Colonos de Catan, Talisman, Ubongo, Verbàlia, Fantasma Blitz, Catan Junior, Mano a Mano, Bugs, La Isla Prohibida, Carrera de Tortugas, Takenoko, Pingüinos, Fettnapf, Pocket Rockets, Stone Age, Tobago, Lords of Waterdeep, Ubongo Mini, Race for the Galaxy, Gloria a Roma, 7 Wonders, Kulami, Fits, Keltis, Ticket to Ride Europe, Set, Los Hombres Lobo de Castronegro, Hanabi, Hive, Sushizock, Mikado, Caylus Magna Carta, Dixit, Dixit Odyssey, Odin's Ravens, Finstere Flure, Trogloditargh, Mundodisco, Leaping Lemmings, La Resistencia, La Danza del Huevo, Finca, Jaipur, Diamantes, Bohnanza, Mr. Jack Pocket, Keltis de cartes i Qwirkle.

Creieu que n'hi haurà prous? Doncs segurament encara n'hi haurà més, així que no us ho perdeu. Us esperem i ja sabeu com identificar-nos:



I si tot això no és prou motiu, pels voltants tindreu un munt d'activitats i espectacles organitzats per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts. També tindreu molts llocs on poder dinar i prendre un refresc.

Ens veiem demà i diumenge. 

usuari/s connectats