6 de juliol del 2012

DevirFest a Barcelona (05-07-2012)

0 comentaris
 
El Club Amatent va assistir a la seva primera DevirFest de Barcelona, encara que ja sigui la segona convocatòria que se'n feia i degut a què l'any passat encara no existíem. El lloc escollit va ser el Pub Ryans del carrer Paradís de Barcelona, un pub irlandés on es va crear un gran ambient de trobada d'aficionats a aquest món lúdic.



Allí no hi faltava ningú (bé, gairebé ningú), i els Amatents no podíem ser menys. Tan sols arribar ja havia encetada una partida de MundoDisco moderada pel Miquel Jornet de Reservoir Jocs el qual aviat ens sorprendrà amb una sèrie d'entrevistes que té ben guardades a l'espera del moment adequat per llançar-les (i amb exclusives força interessants, si més no mireu a qui estava entrevistant durant la festa a la segona fotografia de sota...).




Un detall que ens va agradar molt va ser la "fitxa" que havíem de "pagar" per aconseguir la nostra cervesa: un Meeple del Carcassonne!!! A més, la fitxa era "per reciclar", és a dir, es podia fer servir els cops que es volgués i de forma gratuita, tot un detall per part de Devir. Així què entre rialles, converses, jocs, i retrobaments amb coneguts lúdics, nosaltres anàvem fent... no malpenseu... anàvem jugant, i més en concret, a un Dominion:






Si us fixeu, totes les parets estaven envoltades d'una estanteria per deixar els beures, però aquest cop compartien espai amb molta de la ludoteca editada per Devir. D'allí la gent anava agafant el joc que li agradava i el ficava sobre les taules per jugar-lo... pràctic, no? 

Bé, doncs després de tots aquests detalls de la casa patrocinadora de l'acte, què millor que anar passant pel Foto-Cool del Colonos de Catan per immortalitzar el moment:






La nit anava avançant implacablement i després d'una partideta al Graffiti i unes quantes rialles més, tots cap a casa, que al dia següent ens havíem de llevar "ben d'hora, ben d'hora" per continuar sent un "país imparable", tal i com deia aquell...


usuari/s connectats