20 de juliol del 2012

1r CorreJoc: Fantasma Blitz

0 comentaris
 
El joc Fantasma Blitz publicat per l'editorial Devir serà un dels jocs que explicarem i que restarà disponible per a tothom que hi vulgui jugar durant el 1r CorreJocs de Taula Moderns 2012 a Sant Vicenç dels Horts:



A aquest joc, dissenyat per Jacques Zeimet, hi poden jugar de 2 a 8 persones a partir dels 7-8 anys i és un joc realment frenètic, ràpid, divertit, i perillós també si algú no s'ha tallat les ungles abans! En ell tenim 5 objectes que ficarem a sobre la taula: un fantasma, una cadira, una ampolla, un llibre i un ratolí, a més d'un conjunt de 60 cartes amb dibuixos d'aquests objectes més o menys semblants.


I com funciona el joc? Doncs molt senzill: col·locarem els objectes al centre de la taula formant un cercle i ficarem les cartes bocaterrosa en una pila (tot això a l'abast de tots els jugadors). Les cartes representen un parell dels objectes que tenim al davant, però no sempre tenen el mateix color. Del que es tracta és d'agafar l'objecte corresponent el més ràpid possible si en coincideix la forma i el color que surt a la carta, però en molts casos aquest dibuix no correspondrà exactament amb cap objecte. Per exemple, si surt una carta amb un fantasma de color blau i un petit ratolí de color vermell, l'objecte que haurem d'agafar serà l'ampolla verda; per què? doncs per que cap dels dos objecte correspon amb cap dels objectes (el fantasma és blanc i el ratolí és blau).

I com es puntua? Doncs si l'objecte que agafes abans que ningú és correcte et pots quedar la carta, però si t'has equivocat li hauràs de donar una de les que haguessis guanyat anteriorment al contrincant que ha agafat l'objecte correcte. Qui tingui més cartes en propietat a l'acabar la pila és el guanyador.

I no us preocupeu si no ho acabeu d'entendre, que per això el Club Amatent ha organitzat aquest 1r CorreJocs de Taula Moderns 2012, vosaltres pregunteu i nosaltres us l'expliquem en persona. Veieu en aquest vídeo alguns membres del mateix Club Amatent jugant a aquest joc tan divertit:

usuari/s connectats