7 de juny del 2012

La Nit Més Curta Més Llarga De Jocs

4 comentaris
 
Com d'altres formes d'oci, els jocs també es mereixen un reconeixement social tal com a formes de creació o expressió artística, els jocs necessiten tenir un reconeixement cultural. Per aquest motiu, i de la mateixa manera que es fa en altres àmbits culturals, des del Club Amatent ens unim a la Nit Blanca dels Jocs que es celebra arreu: La Nit Més Curta Més Llarga De Jocs (LNMCMLDJ) convidats per la Plataforma Ludicosocial a l'Espai Jove de Sant Andreu de la Barca.

La idea s'inspira en les altres nits en blanc dedicades a l'art, als museus i d'altres arts culturals. Aquesta és la segona convocatòria després de l'èxit assolit l'any passat per tota la geografia estatal amb més d'una vintena d'events lúdics organitzats per diverses poblacions (a més, enguany s'uneixen els clubs i associacions de Portugal).



Sant Vicenç dels Horts, amb col·laboració amb Sant Andreu de la Barca s’afegeix a aquesta iniciativa lúdica que es celebra la nit de Sant Joan, però com a Catalunya la nit del 23 de juny és festa gran, ens avancem 24 hores per poder gaudir d’aquesta nit de jocs de taula, per tant ho farem la nit del 22 al 23 de juny (començarem el divendres a les 22:00 hores i finalitzarem el dissabte a les 9:00 hores).

La idea és estar tota la nit jugant i passant-s'ho d'allò més bé acompanyats d'amics, coneguts i nouvinguts. És aquesta però una activitat oberta a tothom i, per tant, resteu tots invitats. Aquí us deixem les indicacions sobre com arribar a l'Espai Jove:

4 Responses so far.

  1. Per als que sou de fora de Sant Andreu, si heu de preguntar, podeu fer-ho per la Biblioteca o la ràdio. L'Espai Jove, la biblio i la ràdio estan al mateix edifici, però potser la gent coneix més la biblio o la ràdio.

    Ens veiem!

  2. Merci Miquel, així ho farem...

  3. Silverman says:

    Ostres, doncs és una bona idea lo de fer-ne una nit de farra lúdica. Dissortadament no em va bé d'anar-hi, tanmateix espero que sigui un éxit i restaré a la guait de les vostres cròniques.
    Salut companys !

  4. Merci Silverman, ja hi pots contar!!!

    Sens dubte, hi haurà crònica.

usuari/s connectats