2 d’abril del 2012

Sortim al web de Morapiaf

4 comentaris
 
 

4 Responses so far.

  1. Qim Cacau says:

    Una sessió en que vam probar potser menys jocs que en l'anterior, però de més durada. Crec que cal valorar molt positivament la incorporació de gent nova i el bon regust que va deixar el Club en ells. Esperem poder comptar en més ocasions amb els companys de Tecla Sala. Va ser tot un plaer. Estic desitjós que arribi la propera sessió i desitjós de saber quins jocs tindrem a taula.
    Personalment he llegit varies propostes molt interessants de les que destacaria l'Alta Tensión "Light" y el de Aventureros al Tren Europa. Falten hores a les sessions. Cada cop ho tinc més clar i és bona senyal. Bona y lúdica Setmana Santa!

  2. Sí, tens raó amb el temps però potser això fa que ens ho agafem amb més ganes. De totes maneres podem parlar més endavant de fer-ho cada dissabte.

    El Miguel Ángel i el Víctor ja van confirmar-me que s'incorporaven al Club ja que els hi van agradar molt els jocs. Poc a poc anirem creixent, ja ho veureu.

  3. +ab says:

    bueno, vam probar menys jocs per persona però van haber molts jocs, repartits en més taules que el primer dia. I a la taula del Ciutadelas déu ni do la quantitat de jocs ràpids que van jugar ;)

  4. Sí, això és una mica com un sorteig... depèn de a quina taula estàs et tocarà una cosa o una altra, jajaja... però sempre podem repetir joc en una sessió següent (tan sols cal que diguis: "jo no vaig poder jugar a tal... i es torna a portar").

usuari/s connectats